Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard ft. Ty Dolla Sign - Are You Sure

Mega-order voor SNEL Shared Logistics Woerden

Logo G SnelSNEL Shared Logistics heeft een mega-order binnengehaald. De Woerdense transporteur en distributeur gaat alle Nederlandse vestigingen van de Canadese warenhuisketen...

Hudson's Bay bevoorraden. De bevoorrading vindt plaats vanuit het pas geopende distributiecentrum in Mijdrecht waar voorheen Blokker was gevestigd. In de loop van het derde kwartaal worden de eerste tien warenhuizen van Hudson's Bay in Nederland geopend. De eerste vestiging opent op 17 augustus in het centrum van Amsterdam.

SNEL is een bekende in de retail-logistiek met een eigen gesloten netwerk in de Benelux. Zeven dagen per week zal SNEL de Hudson's Bay vestigingen voor en na de openingstijden van nieuwe voorraden voorzien. Nu deze grote order is verkregen heeft SNEL extra chauffeurs in dienst genomen en een aantal nieuwe vrachtwagens aangeschaft.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties