Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard ft. Ty Dolla Sign - Are You Sure

Burgerbrief inzake honden uitrenplek

Logo Hond3Omwonenden van de Boekentuin in Woerden hebben in een brief aan de gemeente hun ongenoegen uitgesproken over het realiseren van een hondenuitrenveld. Zij zijn bezorgd dat...

de uitvoering van het hondenbeleid zoals wethouder Ivo ten Hagen dat voorgesteld heeft tot problemen zal leiden. De omwonenden voelen zich buiten spel gezet en hebben zich tot de gemeente gewend in de hoop daar nog iets aan te kunnen veranderen.

Eerder had de toen zittende wethouder De Weger beloofd dat er geen uitrenveld meer zou komen en dat er beter met de bewoners gecommuniceerd zou worden. Die beloftes zijn beide niet nagekomen aldus de briefschrijvers. Ook staat er in de brief dat op de vraag om daarover in gesprek te gaan, de wethouder niet gereageerd heeft.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties