Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard ft. Ty Dolla Sign - Are You Sure

Minder autokraken, meer vernielingen

Logo AutokrassenIn de eerste helft van 2017 is in de gemeente De Ronde Venen het aantal autokraken afgenomen, maar het aantal vernielingen en woninginbraken toegenomen. Dat zijn de meest...

opvallende cijfers in het criminaliteitsoverzicht over de eerste zes maanden. De stijging wordt voor een deel verklaard door een piek in het aantal woninginbraken in het voorjaar. Door de aanhouding van enkele lokale verdachten is dat aantal inmiddels weer gedaald.

Inzet van bewoners blijkt van invloed te zijn op bestrijding van de criminaliteit. Acties als Burgernet en het grote aantal Whatsapp groepen spelen daarbij een belangrijke rol.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties