Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard ft. Ty Dolla Sign - Are You Sure

Doorrijder ongeluk meldt zich

Logo BeleidEen 22-jarige automobilist die donderdag een 60-jarige fietser schepte op het 5 Mei plein en hierna doorreed, heeft zich vrijdag gemeld bij de politie. De 60-jarige fietser stak donderdag...

het plein over, waarbij hij geschept werd door een auto. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en ligt momenteel nog met meerdere botbreuken in het ziekenhuis. De bestuurder van de auto reed door, maar raakte zijn kentekenplaat kwijt op de plaats van het ongeval. 

De man is vrijdag verhoord en zijn rijbewijs is afgenomen. De Utrechter is op vrije voeten gesteld. Tegen hem zal een proces-verbaal worden opgemaakt. De oorzaak van het ongeluk wordt nog onderzocht door de politie. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties