Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard ft. Ty Dolla Sign - Are You Sure

Woerden zonder starterslening

Logo Geld 10Woerden is een van de weinige gemeentes in de regio die geen regeling heeft voor startersleningen. Dat blijkt uit cijfers van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting. De lening is bedoeld...

voor mensen die voor het eerst een huis kopen, vooral om jonge mensen naar de gemeente te trekken. Het maximaal te lenen bedrag varieert meestal tussen de 20.000 en 50.000 euro. Op dit moment bieden 222 van de 388 gemeenten de starterslening aan. Woerden zit daar dus niet bij.

In de regio valt op dat in de gemeenten Oudewater, Lopik en IJsselstein het maximaal te lenen bedrag op 30.000 euro ligt. Nieuwegein biedt financiële hulp aan voor maximaal 25.000 euro. In Bodegraven-Reeuwijk worden starters voor maximaal 20.000 euro ondersteund en in Nieuwkoop is dat 17.500 euro.

De gemeente Utrecht biedt - net als Woerden - geen starterslening aan en dat geldt ook voor Montfoort, Stichtse Vecht en De Ronde Venen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties