Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Barry White - You're The First, The Last, My Everything

Utrecht onderzoekt mogelijkheid deelfiets

Logo FietsIn Utrecht is de vraag gerezen of de deelfiets er gaat komen. Promovendus Arnoud van Waes deed bij de Universiteit van Utrecht onderzoek naar dit nieuwe fenomeen in grote steden.

Een deelfiets is een fiets die je lokaliseert via een app en je opent er ook meteen het slot mee. Er is ook kritiek op de opkomst van de deelfiets. Grote steden vrezen dat er daardoor nog meer fietsen in het straatbeeld bij komen terwijl er al zo weinig plek is om je rijwiel te parkeren.

Op dit moment wordt de deelfiets vooral gebruikt in de Randstad. Het is onduidelijk wanneer ze in Utrecht voor het eerst te gebruiken zijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties