Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Barry White - You're The First, The Last, My Everything

Utrechters het liefst op strandvakantie

Logo Zee87% van de Utrechters is van plan om in 2017 op vakantie te gaan, dit blijkt uit onderzoek in opdracht van de onafhankelijke reiszoekmachine momondo.nl. 39% van deze Utrechtse...

vakantiegangers heeft plannen om de vakantie aan het strand door te brengen. Ook stedentrips (30%) en het huren van een vakantiehuisje (28%) zijn populaire vakanties. Daarna volgen kamperen, rondreizen, wintersport, actieve vakanties, cruises en gezondheidsvakanties. 13% van de Utrechters geeft aan dit jaar helemaal geen vakantie gepland te hebben en de vrije dagen thuis door te brengen.

Gemiddeld wordt verwacht dat er de komende zomervakantie tussen de € 1.600 en € 4.100 zal worden uitgegeven. Bijna de helft van de Utrechters spaart voor een vakantie.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties