Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Jackson 5 - I Saw Mommy Kissing Santa Claus

Politie op nieuwe motoren

Logo MotorpolitieDe politie in de provincie Utrecht krijgt nieuwe motoren. De verkeerssurveillances gaan op BMW’s rijden en de wijksurveillances op een Yamaha. De contracten voor de...

levering van de nieuwe motorfietsen worden nog deze zomer getekend en eind 2017 worden naar verwachting de motoren geleverd. De ingeschreven typen motorfietsen van de diverse merken zijn vervolgens beoordeeld op ARBO, technische en ergonomische kenmerken en zijn getest door politiemedewerkers.

Op de testdagen zijn behalve ervaren rijders ook beginnelingen uitgenodigd, ook is er rekening gehouden met lengte, gewicht en sekse.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties