Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Jackson 5 - I Saw Mommy Kissing Santa Claus

Gemeentehuis een van de zuinigste van Nederland

Logo stadhuis2Volgens teammanager Edward van den Elshout en projectleider Bart Atema krijgt Woerden een van de modernste en zuinigste stadhuizen van het land. De bouw van het stadhuis ligt op...

schema ondanks het ongeval op het terrein en de vondst van asbest. Van den Elshout zegt in het AD dat het nieuwe onderkomen duurzaam en gasloos wordt. Het energieniveau gaat van G plus naar A plusplus en het is zelfs mogelijk om het gebouw met enkele maatregelen helemaal klimaatneutraal te maken.

De grootste verandering zal zijn dat de hoofdingang aan de andere kant van het gebouw komt en dat het Regionaal Historisch Centrum een eigen entree heeft. Op verschillende plekken in het gebouw komen er verwijzingen naar de omgeving, zo komt er in aan het plafond in de raadzaal een kunstwerk in de vorm van de Woerdense Singel.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties