Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon

Het is vandaag bewolkt en in de middag valt er een enkele bui. In de avond en nacht zijn er opklaringen maar ontstaat er ook mist. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 5°C. In de nacht daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. Zaterdag verloop wisselend bewolkt. In de middag trekt de hemel dicht en gaan er buien vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordtmeesj1026 6°C.

Nu op RPL: Smokey Robinson & The Miracles - The Tracks Of My Tears

Straatadvocaten voor Goudse zwerfjeugd

Logo kernkrachtGouda is twee straatadvocaten rijker. Een straatadvocaat zorgt actief voor thuisloze zwerfjeugd en jongeren die op straat dreigen te eindigen. Twee jaar geleden telde Gouda 30 dakloze...

jongeren maar straatadvocaat Joost Buijtendorp zegt in het AD dat als hij om zich heen kijkt het er wel meer zijn geworden.

De Stichting KernKracht, de belangenorganisatie ter bevordering van psychische, sociale en maatschappelijke gezondheid in Gouda, heeft besloten speciaal voor die doelgroep twee straatadvocaten in dienst te nemen. Het gaat in de eerste plaats om jongeren van 17 tot 27 jaar maar personen die net jonger of ouder zijn kunnen ook gebruik maken van de hulp. Voorlopig is er 32 uur per week een straatadvocaat aanwezig in Gouda.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties