Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Zayn ft. Sia - Dusk Till Dawn

Groenvlietschool naar De Pijler Zenderpark

Logo SchoolbordDe Groenvlietschool in IJsselstein, onderdeel van de De Pijler, bestaat niet meer. De school was eerder al gefuseerd met Het Baken in het Zenderpark onder de naam De Pijler. Vanaf het...

nieuwe schooljaar gaan de leerkrachten verder op de nieuwe locatie in het Zenderpark met een nieuw onderwijssysteem: het 21e-eeuw leren. Dit is groepsdoorbrekend, heeft meer keuzeruimte voor de leerlingen en is gericht op verschillende niveaus.

De leerkrachten spreken met weemoed over de oude school aan de Lagebiezen. De school had een fijn plein. Overzichtelijk, omsloten met groen, uit de wind in de zon. Maar we nemen de unieke sfeer mee, is hun verdere reactie op de verhuizing.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties