Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Jackson 5 - I Saw Mommy Kissing Santa Claus

Nieuwe prijzen voor sportlocaties Utrecht

Logo Geld 3Voor de Utrechtse sportlocaties zijn per 1 augustus nieuwe prijzen vastgesteld. De prijzen staan voor 4 jaar vast met uitzondering van commerciële sportactiviteiten. De reden van de...

prijsveranderingen is het scheef liggen van de verhoudingen tussen de binnensport en buitensport. Het systeem is in de loop der jaren scheef gegroeid tussen verschillende sporten, maar ook tussen de prijzen voor dezelfde sport. Daarnaast heeft de gemeente ook te maken met landelijke en lokale ontwikkelingen die om een nieuw prijzenbeleid sportlocaties vragen.

Het gemeentebestuur zegt het effect door de invoering van het nieuwe beleid en de nieuwe prijzen in de gaten te blijven houden. Zij vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen aan sport doen en dat de sportlocaties goed bezet zijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties