Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Jackson 5 - I Saw Mommy Kissing Santa Claus

Campagne hartveilige gemeente

Logo AEDIn Bodegraven-Reeuwijk is een campagne gestart om een hartveilige gemeente te worden. Onderdeel hiervan is ervoor te zorgen dat er voldoende AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren)...

beschikbaar zijn. Er zijn al veel AED’s in de gemeente bij bedrijven en verenigingen, maar deze zijn niet aangemeld bij Hartveilig Wonen en hangen veelal binnen. Hierdoor worden burgerhulpverleners in de directe omgeving niet naar deze AED’s gestuurd bij een reanimatie.

De werkgroep gaat nu per gebied bekijken waar de apparaten hangen en de mogelijkheden onderzoeken om de apparaten buiten te hangen en aan te melden bij Hartveilig Wonen. In een later stadium wordt gekeken hoe er in de gemeente zogenaamde 6-minuten zones kunnen worden gecreëerd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties