Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Zayn ft. Sia - Dusk Till Dawn

Nieuwkoop onderzoekt veiligheid

Logo InbraakDe gemeente Nieuwkoop onderzoekt of de buurt nog wel veilig genoeg is. Vanaf half augustus ontvangen inwoners per post een uitnodiging van I&O Research om de vragenlijst van...

de veiligheidsmonitor in te vullen. Het is een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie in de buurt. Nieuwkopers kunnen door hun mening te geven, bijdragen aan de leerbaarheid en veiligheid in hun buurt.

Burgemeester Frans Buijserd wil dat Nieuwkoop een veilige gemeente is en blijft. Hij zegt het voor de betrouwbaarheid van het onderzoek van belang te vinden dat zoveel mogelijk inwoners die benaderd worden, meedoen aan het onderzoek. Aan de hand van de uitkomsten kunnen we kijken hoe we de veiligheid kunnen verbeteren, aldus de burgemeester.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties