Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Nelly Furtado - All Good Things (Come To An End)

Scholieren in de race voor vlog carrière

Logo YouTubeHonderden scholieren die de droom hebben YouTube vlogger te worden hebben een livestream van een les aan de vlog academy gevolgd. Een aantal jongeren kreeg van niemand...

minder dan YouTuber Mert, bekend als Mertabi, een exclusieve YouTube-les in een pop-up klaslokaal bij de HEMA in Utrecht. De les van Mert die meer dan 370.000 abonnees op YouTube heeft is de zesde uit een reeks van acht die via een livestream te volgen zijn. Mert gaf les in hoe je een videoconcept uitschrijft in een script en hoe je dit goed neerzet op beeld.

Na acht lessen en huiswerkopdrachten maakt de laatste docent de eindexamenopdracht bekend om kans te maken op een contract bij een influencer agency. 

Foto: PR
32 vloggers

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties