Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Nelly Furtado - All Good Things (Come To An End)

Franken (PW) deelneemster CanalPride Amsterdam

Logo Coby FrankenCoby Franken, fractie-assistent van Progressief Woerden, heeft deelgenomen aan de CanalPride die zaterdag in Amsterdam is gehouden. Zij is lid van de biculturele LHBT vrouwengroep...

Mil Colores in Utrecht, die ook dit jaar op de Marokkaanse boot aanwezig was. Franken vindt dat het tijd wordt dat het verschil in gender en seksuele voorkeur overal mag zijn. Enkele weken terug speelde de discussie over inclusie in Woerden. 

Woerden koos toen voor de brede insteek van inclusie, waarmee het ook gaat over kleur, leeftijd, leefstijl en meer. Volgens haar is inclusie niet dat je allemaal gelijk bent en dat dat vanzelfsprekend is maar dat het verschil er mag zijn en dat er onderscheid wordt gemaakt, zonder je af te scheiden. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties