Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Zayn ft. Sia - Dusk Till Dawn

Stop met registratie van raamprostituees

Logo Raam prostitutieGroenLinks Utrecht wil dat de gemeente direct stopt met de registratie van raamprostituees. Dit naar aanleiding van de uitspraak van de Autoriteit Persoonsgegevens dat registratieplicht...

voor raamprostituees onrechtmatig is. Ook wil de partij dat gegevens van sekswerkers die in het verleden zijn verzameld, zo snel mogelijk worden vernietigd.

De registratieplicht voor raamprostituees is in 2011 opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening. GroenLinks heeft zich daartegen verzet, maar stond in de gemeenteraad daarin alleen. Wij zijn dan ook blij met de uitspraak van de Autoriteit Persoonsgegevens”, zegt fractievoorzitter Heleen de Boer.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties