Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Nelly Furtado - All Good Things (Come To An End)

Hema-filiaal in Bodegraven weer open

Logo HEMAHet Hema-filiaal aan het Raadhuisplein in Bodegraven is weer open na een grondige verbouwing. “Het doel van de verbouwing van het pand is het vergemakkelijken van het winkelen voor...

klanten”, aldus de filiaalmanager. "We hebben de artikelen bij elkaar geplaatst, zoals speelgoed en daarbij alles wat je voor kinderen nodig hebt, dat maakt winkelen voor de klant een stuk overzichtelijker".

De Hema heeft alleen de indeling in het filiaal veranderd, het gebouw zelf blijft gewoon zoals het is. Het internationale winkelconcept is een groot succes in Barcelona, Parijs en Londen. Daarom wordt deze formule nu ook in Nederland en België toegepast. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties