Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Zayn ft. Sia - Dusk Till Dawn

Overvaller uit Driebruggen krijgt 4,5 jaar cel

Logo CelDe 27-jarige man uit Driebruggen die in januari overvallen op twee bakkerijen in Oudewater en Waddinxveen en een bloemenzaak in Bodegraven heeft gepleegd, is afgelopen donderdag...

veroordeeld tot 4,5 jaar celstraf. Bij de overvallen heeft hij de in de winkel aanwezige medewerksters bedreigd met een groot mes en hen gedwongen geld uit de kassa af te geven. De rechtbank acht het gemak waarmee hij na de eerste overval heel snel nóg twee overvallen heeft gepleegd schokkend en zorgelijk.

De man heeft zich ook schuldig gemaakt aan het in bezit hebben van drugs in zijn woning. Naast de celstraf moet hij aan het slachtoffer van de overval in de bloemenwinkel in Bodegraven een schadevergoeding van 1200 euro betalen. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties