Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst zon

In de ochtend is er flink wat zon. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. In de middag is er ruimte voor brede opklaringen maar later in de middag26374289045 73dc518f37 b neemt de bewolking toe. Het kwik loopt op naar 6°C. In de avond en een deel van de nacht valt er regen. Later in de nacht klaart het op. De temperatuur daalt naar 3°C. Maandag wisselen wolken en zon elkaar af. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. Met 9°C is het erg zacht.

Foto: mooie start van de dag

Nu op RPL: Jason Mraz - I'm Yours

Utrecht huldigt de voetbalvrouwen

Logo OranjefansBurgemeester Jan van Zanen van Utrecht riep vanmorgen op Radio M Utrecht iedereen op om naar het Lepelenburg te komen. De stad huldigt daar de voetbalvrouwen die Nederland...

gisteren Europees kampioen maakten.

Bezoekers van de EK-huldiging in Utrecht krijgen het dringende advies om vanmiddag met het openbaar vervoer te komen en tassen zoveel mogelijk thuis te laten. De gemeente waarschuwt dat park Lepelenburg is afgesloten voor verkeer en dat parkeren in de omgeving erg lastig wordt. De Verkeersinformatiedienst verwacht dat het op de wegen rond de stad druk zal worden.

De gemeente zet op de looproutes vanaf Utrecht Centraal en Utrecht Vaartse Rijn vrijwilligers in die bezoekers de weg naar het Lepelenburg wijzen. Het park gaat open voor het publiek.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties