Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Jackson 5 - I Saw Mommy Kissing Santa Claus

Megafietsenstalling geopend

Logo FietsenstallingMaandagmorgen om vijf uur werd de nieuwe grote fietsenstalling onder het Centraal Station in Utrecht geopend. De fietsenstalling is nu de grootste van Nederland. Als hij in 2018 helemaal...

klaar is en plaats biedt aan 12.500 fietsen, is hij zelfs de grootste ter wereld. De stalling is het gezamenlijke project van de gemeente Utrecht, ProRail en de NS.

De fietsenstalling is aangesloten op de Middentunnel (voor de sporen 1 tot 21) en op de Noordertunnel (voor de sporen 1 tot 15). De looproute via het toekomstige stationsplein is wegens werkzaamheden nog niet beschikbaar. De officiële opening van de nieuwe stalling vindt plaats op maandag 21 augustus.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties