Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Clean Bandit ft. Julia Michaels - I Miss You

Aanhoudingen op uitgaansavond

Logo AanhoudingDe Goudse politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag flink moeten optreden rondom café Woodies in Goudse binnenstad. Er was ‘s nachts een melding binnengekomen dat een...

portier met een vuurwapen zou zijn bedreigd. Er werd geen wapen aangetroffen, wel werden drie personen gearresteerd. Rond sluitingstijd moest de politie weer optreden, ditmaal tegen wildplassers. Ook werden agenten beledigd.

Tegen vijf uur besloot de politie het centrum schoon te vegen. Daarbij werden nog een aantal mensen aangehouden voor ondere andere bedreiging, mishandeling, belediging van politieagenten en verstoring van de openbare orde.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties