Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Zayn ft. Sia - Dusk Till Dawn

Koor Bravour wint 1ste prijs in Nunspeet

Logo Bravour ShantykoorHet Woerdense koor Bravour heeft in Nunspeet de eerste prijs gewonnen bij het festival “De Veluwe zingt Shanty”. Tijdens dit festival zongen er 15 verschillende koren op 5 podia.

Koor Bravour nam voor het eerst deel aan dit festival. De kwaliteiten van Koor Bravour, onder leiding van Yolanda Brouwer werden omschreven als zijnde, keurig verzorgd uit, goede verhouding tussen muziek en zang en de interactie met het publiek was uitstekend.

Met het nummer “Hallelujah”, wat volgens de jury prachtig werd vertolkt verdiende het koor een half puntje meer dan de concurrentie.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties