Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Jackson 5 - I Saw Mommy Kissing Santa Claus

Recordaantal aanmeldingen voor Universiteit Utrecht

Logo Universiteit Utrecht1Scholieren hebben zich dit jaar in groten getale aangemeld voor een bachelorstudie aan de Universiteit van Utrecht. De grote groei is deels te danken aan de studie Psychologie, blijkt uit...

cijfers uit studie informatiesysteem Osiris. Dit is het gevolg van het stoppen van de selectieprocedure numerus fixus, daardoor worden alle scholieren die zich aanmelden en inschrijven toegelaten.

De groei van Psychologie lijkt ook negatieve gevolgen te hebben voor andere opleidingen. Ook spectaculair is de populariteit van de nieuwe bachelorstudie Global Sustainability Science, wat een samenvoeging is van Milieu-maatschappijwetenschappen en Milieu-natuurwetenschappen.

Als gevolg hiervan zullen er behoorlijk wat tijdelijke docenten worden ingehuurd om extra colleges te geven.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties