Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Zayn ft. Sia - Dusk Till Dawn

Groepsaankoop zonnepanelen

Logo Zonnepanelen 2De gemeente IJsselstein heeft Bleeve, de organisatie achter het loket, gevraagd een groepsaankoop voor zonnepanelen te starten. Van de lokale en regionale aanbieders had SolarProf uit...

Snelrewaard de beste aanbieding. Zij kopen de zonnepanelen in en verzorgen de installatie ervan, maken gebruik van lokale installateurs en geven installatiegarantie.

Het verduurzamen van bestaande woningen levert een belangrijke bijdrage om IJsselstein dichter naar klimaatneutraal te brengen. IJsselstein had in 2016 al het Regionaal Energieloket opgezet om haar bewoners beter te helpen de woningen te verduurzamen. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties