Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Jackson 5 - I Saw Mommy Kissing Santa Claus

Recordaantal aanmeldingen Burendag

Logo BurendagHet aantal aanmeldingen voor de Burendag van het Oranjefonds in de regio Utrecht stevent af op een nieuw record. Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren Burendag jaarlijks op...

de vierde zaterdag van september, die dit jaar op de 23ste valt.

Burendag is door de organisatoren in het leven geroepen om buren dichter bij elkaar te brengen. In 2006 organiseerde Douwe Egberts de eerste editie van de dag waarna het Oranje Fonds als medeorganisator in 2008 aansloot. Het startsein voor de burendag is gegeven door de beschermvrouwe van het Oranje Fonds, koningin Máxima.

Op www.burendag.nl staat onder het kopje ‘In mijn buurt’ een overzicht van alle buurten die zich tot nu toe hebben ingeschreven.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties