Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Jackson 5 - I Saw Mommy Kissing Santa Claus

Utrechtse thuiszorgorganisatie failliet

Logo Leven en zorgDe Utrechtse thuiszorgorganisatie Leven & Zorg is failliet. De rechter heeft op 1 augustus het faillissement uitgesproken en een curator benoemd. Het is nog niet bekend wie de...

zorg gaat overnemen. Dit bericht Zorgvisie.nl.

Leven & Zorg verleent zorg in de Utrechtse wijk Overvecht Zuid. Andere thuiszorgorganisaties in de stad doen al enkele dagen melding van ongeruste cliënten die ineens geen zorg meer krijgen, sommigen al drie dagen lang niet meer. De organisatie heeft in Amsterdam zo’n 120 cliënten in zorg en in Utrecht gaat het om bijna veertig cliënten. Zij zullen waarschijnlijk niet zomaar door andere aanbieders worden overgenomen.

Een woordvoerder van Leven & Zorg zegt uit alle macht te proberen de cliënten onderdak te geven bij andere zorgaanbieders. Leven & Zorg stond sinds 1 juni al onder verscherpt toezicht. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties