Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Jackson 5 - I Saw Mommy Kissing Santa Claus

Metaal Kathedraal breidt Bio Markt uit

Logo Metaal KathedraalMetaal Kathedraal in Leidsche Rijn werkt toe naar een rijk gevulde markt met een duurzaam, lokaal en biologisch aanbod. Naar aanleiding van verschillende vragen van bezoekers van de...

maandelijkse Bio Markt, is De Kathedraal een samenwerking gestart met de biologische winkel Rio de Bio. Er is behoefte aan biologisch brood in de buurt en bezoekers kunnen dit nu vooraf bestellen en afhalen bij de kraam van Rio de Bio. De markt is tevens de plek waar culturele delen van de programmering van Metaal Kathedraal gepresenteerd worden.

De kathedraal, ooit 1 van de eerste katholieke kerken heeft o.a. dienst gedaan als zijspan en metaalfabriek. In 2011 werd de fabriek overgenomen door kunstenaars. Nu is het een bruisend nieuw Mekka voor een breed publiek. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties