Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Jackson 5 - I Saw Mommy Kissing Santa Claus

Vriendelijk doch dringend

Logo ReuzenberenklauwDe gemeente Woerden doet opnieuw een oproep om 3 schadelijke planten niet in de groencontainer te deponeren. Het gaat om de Japanse duizendknoop, springbalsemien en de...

reuzenberenklauw. Deze planten zijn een hinderlijke plaag en composteren is niet afdoende. De gemeente vraagt deze planten bij het restafval te doen omdat dat verbrand wordt. Heeft u deze planten in de tuin? Graaf de plant uit of maai elke twee weken de plant tot op de grond af. Zo raakt de plant uitgeput.

Verwijder het maaiafval om uitzaaiing te voorkomen zodat de plant zich niet opnieuw kan verspreiden. Bij het verwijderen van de reuzenberenklauw is het verstandig handschoenen en lange mouwen te dragen in verband met blaren.

Ziet u de planten in een openbare ruimte dan kunt u dit melden via telefoonnummer 14 0348 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties