Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Clean Bandit ft. Julia Michaels - I Miss You

Groen licht voor testritten met trams

Logo TramrailsDe provincie Utrecht heeft toestemming gekregen van de Inspectie voor de Leefomgeving en Transport (ILT) om testritten te maken met 27 nieuwe CAF-trams voor de Uithoflijn. De trams...

en de trambaan zijn daarvoor veilig verklaard.

Met deze toestemming staat het sein op groen om met deze trams de benodigde testritten te laten maken op de huidige trambaan tussen de remise en de tijdelijke eindhalte op het Jaarbeursplein. De nieuwe trams mogen ook al eerder de baan op, vanaf kwart over acht ‘s avonds, en zonder reizigers tussen de huidige trams rijden.

Vanaf medio 2018 kunnen reizigers met de 27 Urbos-trams van Utrecht CS naar Utrecht Science Park De Uithof reizen. De tweede serie van 22 trams gaat vanaf 2020 rijden in Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties