Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Des'Ree - Life

Debat over automatisering bij overheid

Logo dataTwee wetenschappers van de leerstoel Software Productie van de Universiteit Utrecht starten een debat over een totaal andere insteek voor de automatisering bij de overheid. Keer op keer...

dient de vraag zich aan of de overheid wel geschikt is ICT-systemen te ontwikkelen in eigen beheer. Kan dit niet beter aan marktpartijen overgelaten worden? De overheid bouwt zelf immers ook geen kantoren, graaft geen Maasvlakte, legt geen straten aan. De overheid treedt op als opdrachtgever, en huurt private partijen in voor uitvoering en beheer.

Zo zou dit ook moeten zijn voor de ICT voor de overheid. Een van de voorstellen is standaardpakketten te laten ontwikkelen door de open markt voor meerdere landen tegelijk.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties