Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Des'Ree - Life

Dreigende man overgedragen aan crisisdienst

Logo Politie2De man die maandagavond in Nieuwegein dreigend met een mes rondliep is overgedragen aan de crisisdienst. Volgens de politie lijkt het erop dat hij onder invloed van verdovende...

middelen was.

De 29-jarige Nieuwegeiner werd overmeesterd nadat hij in de buurt van de A2 amok had gemaakt. De politie moest zelfs een waarschuwingsschot, pepperspray en een loste zelfs een waarschuwingsschot om hem tot bedaren te krijgen. Uiteindelijk moesten er pepperspray en een paar stevige happen van een politiehond aan te pas komen.

De man werd in het ziekenhuis aan beetwonden in zijn been behandeld. Daarna werd hij naar het politiebureau gebracht. Op de plaats waar hij werd aangehouden is een mes gevonden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties