Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Barry White - You're The First, The Last, My Everything

Mannen uit Woerden in Friesland aangehouden

Logo Handboeien1In Kollumerzwaag hebben agenten twee mannen van 31 en 39 jaar uit Woerden aangehouden voor een bedrijfsinbraak. Een getuige had opgemerkt dat er een aantal mannen een bedrijfspand...

waren binnen gegaan en belde de politie. Toen de agenten aankwamen waren de mannen niet meer in het pand.

Met behulp van een politiehond en een politieheli is de omgeving afgezocht en werd de eerste verdachte aangehouden. Inmiddels was de mogelijke auto van de verdachten gevonden. Na een tijdje kwam de tweede verdachte bij de auto en is daar aangehouden.

Beide mannen zijn overgebracht naar het cellencomplex en ingesloten. De auto is in beslag genomen voor onderzoek. Het is nog onduidelijk of en wat er precies is weggenomen uit het pand.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties