Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Des'Ree - Life

IJsselstein trots op voetbalster Van de Sanden

Logo Voetbal 8De gemeente IJsselstein is trots op Shanice van de Sanden, een van de uitblinkers op het EK vrouwenvoetbal, en wil de voetbalster huldigen in haar geboorteplaats. Van de Sanden...

woont inmiddels in Engeland waar ze speelt voor FC Liverpool, maar haar familie is nog altijd in IJsselstein woonachtig. De straat waar haar ouderlijk huis staat, is al sinds de start van het EK een van de meest oranje straten van Nederland.

De gemeente houdt op 25 augustus een stadshuldiging voor allerlei sporters die kampioen zijn geworden of een bijzondere prestatie hebben geleverd. Mogelijk wil ze daaraan meedoen. Inmiddels is contact gelegd met het management van de populaire rechtsbuiten om te zien of het lukt haar dan ook in het zonnetje te zetten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties