Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Barry White - You're The First, The Last, My Everything

Opnieuw verontruste bewoner bij Boekentuin

Logo Hond2Opnieuw heeft een verontruste bewoner een brief geschreven aan de gemeente Woerden over het realiseren van een hondenuitrenveld bij de Boekentuin, zoals wethouder Ivo ten Hagen...

dat voorgesteld heeft. De bewoner geeft aan dat het beleid van Ten Hagen wederom zal lijden tot onrust bij groepen omwonenden van de Boekentuin.

Volgens de briefschrijver is er met niemand overleg gepleegd over het besluit tot plaatsing van het hondenhekwerk op de Boekentuin. Het meest verontrust is de bewoner over een brief die afgelopen week door een medebewoner huis aan huis is bezorgd. Daarin staat dat als het hondenhekwerk er toch komt de aanwezige sociale voorzieningen moeten verhuizen naar het andere deel van de Boekentuin.

Volgens de verontruste bewoner zal dit plan zorgen voor een beangstigende scheiding tussen bewonersgroepen. Daarom waarschuwt de briefschrijver de gemeente dit niet te laten gebeuren, want anders zal er daadwerkelijk verzet uitbreken onder omwonenden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties