Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Des'Ree - Life

Duizend euro voor een goed doel

Logo WecycleDe gemeente Woerden en Sint in Woerden doen mee aan “Wecycle” voor het goede doel. De 25 gemeenten die de meeste elektrische apparaten inleveren krijgen €1000.- voor het...

goede doel en dat is deze keer voor Woerden het “Consulaat van Sinterklaas”.

Vrijwilligster Anne Marie heeft het startsein gegeven met de eerste punten. Het project loopt nog tot 31 augustus. Van al de gemeenten in Nederland doet 82% mee. Op dit moment staat Woerden op plek 28 in het klassement en op nummer 1 staat de gemeente Dalfsen. Inwoners kunnen meedoen door oude en kapotte apparaten en gloeilampen in te leveren bij de Milieustraat en ter plekke in te loggen op de website van Wecycle met de mobiele telefoon.

Voor meer informatie voor het krijgen van punten zie: www.wecycle.nl/inleveren.nl.

Foto: Facebook RPL
32 anne marie

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties