Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnige momenten

In de ochtend is het zonnig maar vanmiddag trekt er ook bewolking over. Er staat een meest zwakke zuidenwind. Vanmiddag wordt de temperatuur 13°C. In de avond en nacht is het bewolkt, in de nanacht klaart het op. Het kwik zakt naar 6°C. Dinsdag wisselend wolken en opklaringen elkaar af. De matige wind is zuidwest bij een middagtemperatuur van 10°C.

Foto: Mees – Nog even genieten

meesj2586

SP steunt burgerinitiatieven

Logo Oliepomp Inwoners van Woerden die zich willen verenigen om actie te voeren tegen de winning van olie en gas uit de Woerdense bodem, kunnen rekenen op hulp van de SP.

Dat zegt Wilma de Mooij, afdelingsvoorzitter van de SP Woerden. Volgens De Mooij is de winning van olie en gas door Vermilion nog geen gelopen race en maakt Woerden een goede kans die winning tegen te houden.

Ook de provincie Utrecht zou zich tegen de winning hebben uitgesproken. De provincie Zuid Holland heeft volgens De Mooij nog geen standpunt ingenomen Een elektronische petitie op de website www.laathetgroenehartnietbarsten.nl trekt minder sympathisanten dan waarop werd gehoopt.

Iets meer dan 600 mensen hebben de petitie ondertekend. De Mooij wijt dat aan technische onvolkomenheden van de website maar zegt dat daar op korte termijn wat aan wordt gedaan.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties