Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Pentatonix - Joy To The World

26 en 27 augustus: Ronde van Midden-Nederland

Logo Ronde van midden NederlandDe 61e editie van de Ronde van Midden-Nederland, een van de oudste Nederlandse klassiekers, zal dit jaar helaas weer niet door het westelijk deel van de provincie Utrecht gaan.

De start en finish is als vanouds weer in de stad Utrecht.

Naast de elitewedstrijd worden er op de dag van de ronde ook jeugdwedstrijden gereden en is er tevens een toertocht voor bedrijventeams. De echte tour, een 200 kilometer lange wielerkoers, wordt op zondag verreden en gaat dit jaar over de Utrechtse Heuvelrug, de dijken van de uiterwaarden en finisht in Utrecht op het bedrijvenpark Papendorp.

Dit jaar is het voor het laatst dat de Houtenaar Rob de Moor voorzitter is van deze ronde van Midden-Nederland. Hij  heeft elf  jaar in het bestuur gezeten waarvan vijf jaar als voorzitter. De Moor wordt opgevolgd door nu nog vicevoorzitter Jasper den Hartog.  De Ronde van Midden-Nederland staat er om bekend een podium voor jonge, talentvolle wielrenners te zijn. Opleidingsploegen uit binnen- en buitenland komen graag naar Utrecht op zoek naar jong talent. Wellicht dat in de toekomst de ronde van Midden-Nederland wordt uitgebreid met een vrouwenkoers. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Politie naar Woerden, Hollandbaan in verband met Waardsebaan/ AANRIJDING LETSEL
Politie naar Zegveld, Hazekade in verband met AANRIJDING LETSEL
Nationale naturalisatiedag, ook in Woerden https://t.co/0Nwzpe9Rf4
Brandweer met Spoed naar Harmelen, Heldamweg in verband met Ongeval Gevaarlijke Stoffen)
Brandweer naar Harmelen, Utrechtsestraatweg in verband met Voertuigbrand Voskuilen van Woudenberg