Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Barry White - You're The First, The Last, My Everything

Robbin Ruiter vindt nieuwe club

Logo Voetbal 1Doelman Robbin Ruiter van FC Utrecht is weg bij de Utrechtse Eredivisieclub. De Noord-Hollander was de afgelopen vier jaar de eerste keeper, maar door een hersenschudding en...

ruitereen sleutelbeenbreuk was hij langdurig uitgeschakeld. Zijn vervanger werd David Jensen, die het volgens coach Ten Hag zo goed deed, dat de Deense goalie zijn plek onder de lat niet meer hoefde af te staan.

Voor de tv in het programma Fox Sports vertelde Ruiter dat hij het tijd vond voor een nieuwe uitdaging en die heeft de dertigjarige Amsterdammer gevonden, na een proefperiode, bij het Engelse Sunderland, waar hij een tweejarig contract tekende.

Sunderland degradeerde afgelopen seizoen uit de Premier League. Bij de 'Black Cats' de bijnaam voor Sunderland, neemt Ruiter de plek over van Jordan Pickford, die naar het Everton van Ronald Koeman vertrok. Voor Ruiter gaat naar eigen zeggen een droom om in Engeland te spelen in vervulling en ziet hij zijn periode bij Sunderland als een enorme uitdaging.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Politie naar Woerden, Hollandbaan in verband met Waardsebaan/ AANRIJDING LETSEL
Politie naar Zegveld, Hazekade in verband met AANRIJDING LETSEL
Nationale naturalisatiedag, ook in Woerden https://t.co/0Nwzpe9Rf4
Brandweer met Spoed naar Harmelen, Heldamweg in verband met Ongeval Gevaarlijke Stoffen)
Brandweer naar Harmelen, Utrechtsestraatweg in verband met Voertuigbrand Voskuilen van Woudenberg