Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Barry White - You're The First, The Last, My Everything

KNVB past gele kaartensysteem aan

Logo KNVB De KNVB heeft vanaf komend seizoen het gele kaartensysteem aangepast. In het amateurvoetbal geldt nu in de hoofdklasse t/m de 4e klasse dat pas na vijf gele kaarten één wedstrijd...

schorsing volgt. En de volgende schorsingen na de zevende en de negende gele kaart.

Dat is een aanzienlijke verruiming t.o.v. de vorige regeling, toen al bij de vierde kaart een schorsing volgde en daarna na elke volgende kaart.

Voor bekerwedstrijden geldt komend seizoen dat een speler na vier gele kaarten éénn wedstrijd wordt uitgesloten. Indien een speler een rode kaart krijgt, wordt deze wel meegenomen naar de competitiewedstrijden.

Ook het systeem met gele kaarten in de nacompetitie is aangepast. Waar de kaarten altijd werden meegenomen vanuit de competitie zal iedereen nu op nul kaarten beginnen. Bij twee gele kaarten volgt vervolgens één wedstrijd uitsluiting. Dit zal ook gebeuren na vier gele kaarten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Politie naar Woerden, Hollandbaan in verband met Waardsebaan/ AANRIJDING LETSEL
Politie naar Zegveld, Hazekade in verband met AANRIJDING LETSEL
Nationale naturalisatiedag, ook in Woerden https://t.co/0Nwzpe9Rf4
Brandweer met Spoed naar Harmelen, Heldamweg in verband met Ongeval Gevaarlijke Stoffen)
Brandweer naar Harmelen, Utrechtsestraatweg in verband met Voertuigbrand Voskuilen van Woudenberg