Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Pentatonix - Joy To The World

Bahebeck nieuwste aanwinst bij FC Utrecht

Logo UtrechtMet de 24-jarige Jean-Christophe Bahebeck heeft FC Utrecht een nieuwe aanvalsleider aangetrokken. Na 10 jaar bij Paris Saint Germain te hebben gespeeld wordt Utrecht een nieuwe...

uitdaging voor Bahebeck. Hij maakte in 2011 zijn debuut voor PSG. 6 jaar verder stond de teller op 34 potjes. Hierin scoorde hij 2 keer. Naar verwachting tekent hij in Utrecht een contract voor meerdere seizoenen.

Met de komst van Bahebeck heeft Utrecht, nadat de koop van Henk Veerman van sc Heerenveen mislukte, er twee nieuwe spitsen bij. De andere nieuwe spits is Lukas Görtler, afkomstig van Kaiserslautern. Utrecht moest wel op zoek want Simon Makienok, eerder overgekomen van Preston North End is uitgevallen door een zware blessure.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Politie naar Woerden, Hollandbaan in verband met Waardsebaan/ AANRIJDING LETSEL
Politie naar Zegveld, Hazekade in verband met AANRIJDING LETSEL
Nationale naturalisatiedag, ook in Woerden https://t.co/0Nwzpe9Rf4
Brandweer met Spoed naar Harmelen, Heldamweg in verband met Ongeval Gevaarlijke Stoffen)
Brandweer naar Harmelen, Utrechtsestraatweg in verband met Voertuigbrand Voskuilen van Woudenberg