Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Barry White - You're The First, The Last, My Everything

FC Oudewater contracteert Frans de Heij

Logo Frans de HeijFC Oudewater heeft haar technische staf versterkt met de komst van Frans de Heij (54) uit Gouda. De Heij krijgt de leiding over het 2e seniorenelftal en talentenselecties O17 en O23...

die een mini-competitie in de regio spelen.

Frans de Heij is geen onbekende in Oudewater, in het verleden was hij al drie jaar jeugdtrainer bij vv Unio. Na hoofdtrainer te zijn geweest bij o.a. Donk, Moerkapelle en Kamerik is de fusieclub blij dat ze zijn ervaring kunnen inzetten voor de jonge selectiegroep. Daarin gaat hij nauw samenwerken met hoofdtrainer Harry Akkermans.

De Heij krijgt de leiding over een extreem jong tweede elftal. De Heij: “Ik heb begrepen dat de gemiddelde leeftijd net boven de 20 ligt, dus dat is ook bijna nog een jeugdteam. Daarnaast komen de gelegenheids-selecties van O17 en O23 onder mijn hoede, die beide een mini-competitie spelen van zes wedstrijden. Op deze manier komt er een goed inzicht in het talent dat we hebben, in de leeftijdsgroep van 15 tot 23 jaar.”

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Politie naar Woerden, Hollandbaan in verband met Waardsebaan/ AANRIJDING LETSEL
Politie naar Zegveld, Hazekade in verband met AANRIJDING LETSEL
Nationale naturalisatiedag, ook in Woerden https://t.co/0Nwzpe9Rf4
Brandweer met Spoed naar Harmelen, Heldamweg in verband met Ongeval Gevaarlijke Stoffen)
Brandweer naar Harmelen, Utrechtsestraatweg in verband met Voertuigbrand Voskuilen van Woudenberg