Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Pentatonix - Joy To The World

Rohda-voetballers pakken de draad weer op

Logo Rohda76 BodegravenLangzamerhand pakken de voetbalclubs de draad weer op met de training ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Zo ook bij net Bodegraafse Rohda '76.

Afgelopen maandag sprongen de selectiespelers voor het eerst in de voetbalsloffen. Voor de meeste voetballers nooit de meest aantrekkelijke periode. De eerste trainingen kenmerken zich vaak door veel loopwerk om de basis te leggen voor een goed uithoudingsvermogen.

Trainer-coach Boris van Es begint aan zijn vierde seizoen op sportpark De Broekvelden. Hij rekent erop dat snelle middenvelder Esli Westmaas na een hardnekkige blessure weer zijn opwachting kan maken in de hoofdmacht.

Foto: Kees van der Wilk
De Rohda-spelers maken hun eerste trainingsmeters
Rohda

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Politie naar Woerden, Hollandbaan in verband met Waardsebaan/ AANRIJDING LETSEL
Politie naar Zegveld, Hazekade in verband met AANRIJDING LETSEL
Nationale naturalisatiedag, ook in Woerden https://t.co/0Nwzpe9Rf4
Brandweer met Spoed naar Harmelen, Heldamweg in verband met Ongeval Gevaarlijke Stoffen)
Brandweer naar Harmelen, Utrechtsestraatweg in verband met Voertuigbrand Voskuilen van Woudenberg