Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Barry White - You're The First, The Last, My Everything

SDO/VerzuimVitaal verder als SDO/BlijWerkt

Logo SDOHet is bijna al weer vijf jaar geleden dat de christelijke korfbalvereniging SDO uit Kamerik arbodienstverlener VerzuimVitaal uit Woerden als naamsponsor aan zich wist te binden.

Deze samenwerking is de afgelopen jaren een succes gebleken en inmiddels is SDO/VerzuimVitaal een begrip in de landelijk korfbalwereld.

In mei 2017 heeft VerzuimVitaal echter haar naam gewijzigd in BlijWerkt. Hierdoor zal ook de naam van SDO/VerzuimVitaal wijzigen. Vanaf komend seizoen zal de Kamerikse korfbalclub daarom SDO/BlijWerkt heten. Deze wijziging moet nog officieel worden goedgekeurd door het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond, de KNKV, maar de aanvraag hiervoor zal deze week nog worden ingediend.

Het bestuur van SDO meldt dat het contract van de vereniging met BlijWerkt tot en met 2020 is verlengd. Hierdoor zal SDO/BlijWerkt hopelijk snel ook een begrip zijn voor de komende jaren.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Politie naar Woerden, Hollandbaan in verband met Waardsebaan/ AANRIJDING LETSEL
Politie naar Zegveld, Hazekade in verband met AANRIJDING LETSEL
Nationale naturalisatiedag, ook in Woerden https://t.co/0Nwzpe9Rf4
Brandweer met Spoed naar Harmelen, Heldamweg in verband met Ongeval Gevaarlijke Stoffen)
Brandweer naar Harmelen, Utrechtsestraatweg in verband met Voertuigbrand Voskuilen van Woudenberg