Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Beetje zon

Vandaag is er een mix van wolken en opklaringen. De kans op een buitje is er nog steeds. Er staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 9°C. Vanavond en het eerste deel van de nacht zijn er brede opklaringen. Later raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 2°C. Dinsdag verloopt vrijwel bewolkt. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. De thermometermeesj37 geeft 8°C aan.

Nu op RPL: Pentatonix - Joy To The World

Reinier Overbeek, belofte voor de toekomst

Logo Polsstokclub ZegveldDe fierljepwedstrijd in Zegveld van deze week leverde weinig veranderingen op in vergelijking met de wedstrijd van afgelopen zaterdag, behalve bij de jongens. Reinier Overbeek steekt...

daar kop en schouders boven de andere jongens uit met een sprong van 19.40 mtr. Een verschil met meer dan drie mtr. met nr. 2, Kenzo Hielema uit Kockengen. Als senior zou Reinier geen slecht figuur hebben geslagen. Een belofte voor de toekomst!

Senior Jaco de Groot heeft zijn vaste stek gevonden. Met een sprong van 21.07 mtr. kwam hij aan de top. Wilco van Amerongen werd een goede tweede met 20.42 mtr. Rian Baas (derde) liet met een sprong van 20.24 mtr. zien weer op weg naar zijn oude niveau.

Bij de dames weinig bijzonderheden: Dymphie van Rooijen won met precies 16.00 mtr. en ook deze keer was Fabiënne Overbeek een goede tweede met 14.85 mtr. Demi Groothedde werd derde in deze categorie.

Ricardo Faay was deze keer de beste junior met een sprong van 18.56 mtr., gevolgd door Bas van Leeuwen uit Woerden en Utrechter Davy de Wit.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Politie naar Woerden, Hollandbaan in verband met Waardsebaan/ AANRIJDING LETSEL
Politie naar Zegveld, Hazekade in verband met AANRIJDING LETSEL
Nationale naturalisatiedag, ook in Woerden https://t.co/0Nwzpe9Rf4
Brandweer met Spoed naar Harmelen, Heldamweg in verband met Ongeval Gevaarlijke Stoffen)
Brandweer naar Harmelen, Utrechtsestraatweg in verband met Voertuigbrand Voskuilen van Woudenberg