Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog winters

Het blijft nog even licht winters. Het is vandaag bewolkt en soms zien we nog even de zon. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Vanmiddag ligt de maximumtemperatuur dicht bij het vriespunt. Vannacht zijn er opklaringen en daalt de temperatuur naar -4°C. Vrijdag verloopt bewolkt en op de nadering van een front gaat er in de middag en avond regen vallen. De zwakke tot matige wind is zuid. Het kwik loopt op het eind van de middag op naar 5°C.

Foto: Mees en winters landschap

meesj2563

 

 

ESTO–SJZ wedstrijd met twee gezichten

Logo ESTO BodegravenESTO voetbalde zondag in Bodegraven voor de beker tegen SJZ uit Zoeterwoude. Een wedstrijd met twee gezichten want in de eerste helft was SJZ dik de bovenliggende partij.

In de tweede helft waren de rollen omgekeerd. Kort na de aftrap kwam ESTO al op een 0-1 achterstand, een stand die werd meegenomen naar de rust. Na rust pakte ESTO het initiatief en zette met de wind in de rug haar tegenstander onder druk. Een kwartiertje na rust werd de 1-1 binnen getikt. Met iets meer scherpte zou daarna een forse voorsprong voor de thuisploeg mogelijk geweest zijn.

Scoren gebeurde echter pas tien minuten voor tijd toen ESTO binnen twee minuten met 3-1 voorkwam. De inzet van enkele spelers uit de jeugdlichting van ESTO brachten de inzet en gevaar die dit mogelijk maakte. Toch mocht SJZ vijf minuten voor tijd nog een aansluiter maken maar ESTO wist de winst op de Kievitsheuvel houden.

Foto: RTV Bodegraven
ESTO (in geel shirt) boekte in de laatste poulewedstrijd nog een 3-2 zege op SJZ
esto

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties