Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zonnige momenten

De ochtend begint zonnig maar geleidelijk aan ontstaan er stapelwolken. In de middag is er bewolking afgewisseld met brede opklaringen. Er staat een zwakke zuiden tot zuidwestenwind. Veel warmer dan 16°C wordt het niet. Vannacht is het helder en daalt de temperatuur naar 4°C. Woensdag is er volop zon. De matige wind komt uit de zuidwesthoek. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: hoort bij de herfst

meeesj349

ESTO–SJZ wedstrijd met twee gezichten

Logo ESTO BodegravenESTO voetbalde zondag in Bodegraven voor de beker tegen SJZ uit Zoeterwoude. Een wedstrijd met twee gezichten want in de eerste helft was SJZ dik de bovenliggende partij.

In de tweede helft waren de rollen omgekeerd. Kort na de aftrap kwam ESTO al op een 0-1 achterstand, een stand die werd meegenomen naar de rust. Na rust pakte ESTO het initiatief en zette met de wind in de rug haar tegenstander onder druk. Een kwartiertje na rust werd de 1-1 binnen getikt. Met iets meer scherpte zou daarna een forse voorsprong voor de thuisploeg mogelijk geweest zijn.

Scoren gebeurde echter pas tien minuten voor tijd toen ESTO binnen twee minuten met 3-1 voorkwam. De inzet van enkele spelers uit de jeugdlichting van ESTO brachten de inzet en gevaar die dit mogelijk maakte. Toch mocht SJZ vijf minuten voor tijd nog een aansluiter maken maar ESTO wist de winst op de Kievitsheuvel houden.

Foto: RTV Bodegraven
ESTO (in geel shirt) boekte in de laatste poulewedstrijd nog een 3-2 zege op SJZ
esto

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties