Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

Het is vanaf vandaag even slikken omdat het een stuk frisser is geworden. Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. Er staat een matige westenwind. In de middag loopt het kwik op naar 16°C. In de avond is er ook zon. In de nacht is het vrij helder maar halverwege de nacht raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 9°C. Dinsdag verloopt bewolkt. In de middag en avond valt er wat regen. Er staat een matige zuidwestenwind. Het wordt niet warmer dan 14°C.

Foto: Anja de Vries

meesj2081

Nu op RPL: Frank Stallone - Far From Over

Gemor om openingstijden Hoog Catharijne

Logo OpenOndernemers zijn niet allemaal blij met de verplichte verruimde openingstijden in Hoog Catharijne. Zij werden in november hiermee geconfronteerd doordat eigenaar Klépierre hen dit oplegde.

De PvdA Utrecht heeft op haar website aangekondigd samen met de ChristenUnie het college te vragen in gesprek te gaan met Klépierre. De partijen zijn bezorgd, dat de ondernemers geen keuzevrijheid hebben gekregen.

PvdA-raadslid Gadiza Bouazani sprak diverse ondernemers en trok haar conclusies. 'Er zijn een heel aantal grote ketens die dit perfect kunnen organiseren en die dit ook graag willen.', zegt het raadslid tegen DUIC. 'Maar er zijn ook ondernemers en werknemers die het niet willen.' Bouazani noemt in het interview geen namen van ondernemers, omdat zij aangaven zuinig te willen zijn op hun relatie met Klépierre.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties