RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: RPL REGIONIEUWS

Gemor om openingstijden Hoog Catharijne

Logo OpenOndernemers zijn niet allemaal blij met de verplichte verruimde openingstijden in Hoog Catharijne. Zij werden in november hiermee geconfronteerd doordat eigenaar Klépierre hen dit oplegde.

De PvdA Utrecht heeft op haar website aangekondigd samen met de ChristenUnie het college te vragen in gesprek te gaan met Klépierre. De partijen zijn bezorgd, dat de ondernemers geen keuzevrijheid hebben gekregen.

PvdA-raadslid Gadiza Bouazani sprak diverse ondernemers en trok haar conclusies. 'Er zijn een heel aantal grote ketens die dit perfect kunnen organiseren en die dit ook graag willen.', zegt het raadslid tegen DUIC. 'Maar er zijn ook ondernemers en werknemers die het niet willen.' Bouazani noemt in het interview geen namen van ondernemers, omdat zij aangaven zuinig te willen zijn op hun relatie met Klépierre.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties