Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Westelijke randweg bij Woerden veel te duur

Logo Geld 8 De kosten van aanleg van een randweg aan de westkant van Woerden zijn veel te hoog. Dat vindt een actiegroep die tegen aanleg van de weg is. Jan van Oirschot van...

de actiegroep spreekt in RPL Actueel van een ‘onzindelijke situatie’ omdat wordt begonnen wordt met een oplossing en pas daarna de vraag er bij bedacht is.

De actiegroep verwacht dat een westelijke randweg sluipverkeer vanuit Bodegraven naar de A12 aantrekt. Daarmee zou, denkt de actiegroep, de overlast van fijnstof toenemen. De 10% afname van verkeer op de Boerendijk die de randweg volgens onderzoekers oplevert, vindt de actiegroep veel te weinig.

De 35 miljoen die de weg zou moeten kosten levert volgens de actievoerders een jaarlijkse lastenverzwaring van 2 miljoen euro op.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties