Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Westelijke randweg bij Woerden veel te duur

Logo Geld 8 De kosten van aanleg van een randweg aan de westkant van Woerden zijn veel te hoog. Dat vindt een actiegroep die tegen aanleg van de weg is. Jan van Oirschot van...

de actiegroep spreekt in RPL Actueel van een ‘onzindelijke situatie’ omdat wordt begonnen wordt met een oplossing en pas daarna de vraag er bij bedacht is.

De actiegroep verwacht dat een westelijke randweg sluipverkeer vanuit Bodegraven naar de A12 aantrekt. Daarmee zou, denkt de actiegroep, de overlast van fijnstof toenemen. De 10% afname van verkeer op de Boerendijk die de randweg volgens onderzoekers oplevert, vindt de actiegroep veel te weinig.

De 35 miljoen die de weg zou moeten kosten levert volgens de actievoerders een jaarlijkse lastenverzwaring van 2 miljoen euro op.

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties