Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris weer

Vandaag zijn er zonnige momenten maar drijven er ook wolken over. In de middag is er steeds meer bewolking en tegen de avond en in de avond gaat het regenen. Er staat een matige westenwind. Het kwik komt niet veel verder dan 16°C. In de nacht valt er eveneens regen en daalt de temperatuur naar 10°C. Zondag trekt een front over. Dat betekent bewolkt weer en perioden met regen. De matige  wind wordt noord. Met 14°C is het fris.

Foto: Mees met dikke wolkenpartijen

meesj2349

De week van het geld

Logo Geld 2Deze week is het de jaarlijkse ‘week van het geld’. Het doel van deze themaweek is om leerlingen te leren omgaan met geld. Binnen de gemeente Woerden wordt hier ook aandacht...

aan besteed. Bijna alle klassen van het Futura College krijgen een gastles van een consulent Schuldhulpverlening. Wethouder Yolan Koster zal ook bij zo’n les aanwezig zijn. Op vrijdag komt er in de aula van het Kalsbeek College, locatie Schilderspark, een informatiestand voor de leerlingen te staan. Hier kunnen zij zelf een test doen. Ook kunnen zij in de stand terecht voor hun vragen.

Tenslotte ontvangen Woerdenaren ook een folder. Die folder heeft als met de titel “Haal meer uit uw geld”. De folder wordt samen met de Woerdense Courant verspreid. Het doel van de actie is kinderen al jong te leren omgaan met geld. Daarmee wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties