Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

Het is vanaf vandaag even slikken omdat het een stuk frisser is geworden. Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. Er staat een matige westenwind. In de middag loopt het kwik op naar 16°C. In de avond is er ook zon. In de nacht is het vrij helder maar halverwege de nacht raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 9°C. Dinsdag verloopt bewolkt. In de middag en avond valt er wat regen. Er staat een matige zuidwestenwind. Het wordt niet warmer dan 14°C.

Foto: Anja de Vries

meesj2081

Nu op RPL: Bruno Mars ft. Cardi B - Finesse

2 drugsdealers betrapt

Logo Politie6De politie van Montfoort heeft wederom drugdealers in de kraag gevat op de N228, dit is de doorgaande weg tussen De Meern en Oudewater. Vorige week woensdagavond werd...

daar tijdens de Donkere Dagen Offensief controle een Utrechtse drugdealer aangehouden.

Een dag later werden hier twee jongens aangehouden door dezelfde groep agenten. Zij zagen bij het Shell tankstation Heeswijk een auto voorbij rijden, in de richting van De Meern, waarbij de bestuurder een ballon gevuld met lachgas inhaleerde. Het gebruik van lachgas is legaal, maar omdat het wel een negatief effect op de rijvaardigheid werd de auto staande gehouden op de Nedereindseweg te Utrecht.

Tijdens de controle verkregen de collega's extra informatie om de auto te onderzoeken. In de auto werd er drugs aangetroffen. Vervolgens werden de 20-jarige bestuurder uit Nieuwegein, en de 18-jarige bijrijder gefouilleerd. Hierbij werd nog meer drugs aangetroffen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties