Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

2 drugsdealers betrapt

Logo Politie6De politie van Montfoort heeft wederom drugdealers in de kraag gevat op de N228, dit is de doorgaande weg tussen De Meern en Oudewater. Vorige week woensdagavond werd...

daar tijdens de Donkere Dagen Offensief controle een Utrechtse drugdealer aangehouden.

Een dag later werden hier twee jongens aangehouden door dezelfde groep agenten. Zij zagen bij het Shell tankstation Heeswijk een auto voorbij rijden, in de richting van De Meern, waarbij de bestuurder een ballon gevuld met lachgas inhaleerde. Het gebruik van lachgas is legaal, maar omdat het wel een negatief effect op de rijvaardigheid werd de auto staande gehouden op de Nedereindseweg te Utrecht.

Tijdens de controle verkregen de collega's extra informatie om de auto te onderzoeken. In de auto werd er drugs aangetroffen. Vervolgens werden de 20-jarige bestuurder uit Nieuwegein, en de 18-jarige bijrijder gefouilleerd. Hierbij werd nog meer drugs aangetroffen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties