RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: RPL REGIONIEUWS

2 drugsdealers betrapt

Logo Politie6De politie van Montfoort heeft wederom drugdealers in de kraag gevat op de N228, dit is de doorgaande weg tussen De Meern en Oudewater. Vorige week woensdagavond werd...

daar tijdens de Donkere Dagen Offensief controle een Utrechtse drugdealer aangehouden.

Een dag later werden hier twee jongens aangehouden door dezelfde groep agenten. Zij zagen bij het Shell tankstation Heeswijk een auto voorbij rijden, in de richting van De Meern, waarbij de bestuurder een ballon gevuld met lachgas inhaleerde. Het gebruik van lachgas is legaal, maar omdat het wel een negatief effect op de rijvaardigheid werd de auto staande gehouden op de Nedereindseweg te Utrecht.

Tijdens de controle verkregen de collega's extra informatie om de auto te onderzoeken. In de auto werd er drugs aangetroffen. Vervolgens werden de 20-jarige bestuurder uit Nieuwegein, en de 18-jarige bijrijder gefouilleerd. Hierbij werd nog meer drugs aangetroffen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties